Хубава жена


Секси къси прически 2013

Posted: 30 Jan 2013 01:57 PM PST

Секси къси прически 2013
Секси Къси Прически
12 идеи за къса коса 2013

от новите колекции на: Sassoon, L'Orеal Professionnel, Klaus Peter Ochs, Schwarzkopf Professional

- къса коса 2013
- модни прически ретро стил
- къси прически боб
- дамски подстрижки сасон
- подстрижки в момчешки стил
- ултра къси подстрижки пикси
- къси прически с бретон
- прически на пластове за къса коса


За 2013 се очертават 2 основни тенденции при късите коси:
Първата е къса прическа с гладка коса и изчистени, точно очертани, често асиметрични линии (боб с плътен бретон, ултра късо пикси или сасон с пригладена коса) Втората е точно обратното – рошава прическа на пластове с филирани краища или закачлива подстрижка със стърчащи кичури. С помощта на стилизиращи продукти късата прическа може да изглежда толкова различно ...

Секси къси прически 2013

Къса прическа сасон с дълъг бретон на пластове, Sassoon Къса прическа сасон с бретон на една страна, Sassoon Къса подстрижка сасон с рошав бретон, Sassoon Къса прическа пикси момчешки стил, L'Orеal Professionnel Къса ретро прическа с бретон на една страна, L'Orеal Professionnel Асиметрична къса подстрижка в ретро стил, L'Orеal Professionnel Къса прическа на слоеве с бретон, Klaus Peter Ochs Много къса подстрижка пикси в момчешки стил Klaus Peter Ochs Секси къса прическа с бретон на една страна Ултра къса прическа в момчешки стил, Schwarzkopf Professional Къса прическа боб, Schwarzkopf Professional Рошава къса прическа на кичури, Schwarzkopf Professional


Вижте още:
Как се подстригва коса

Прости упражнения за отслабване

Posted: 30 Jan 2013 03:03 AM PST

Искам да отслабна, но няма време за фитнес, а диетите не са ми по вкуса ...
Защо не опитате тогава с няколко лесни упражнения, които може да правите по всяко време у дома, в офиса, пред компютъра или докато пазарувате в мола. Тайната на стройната фигура се крие в простичките неща – повече движение и здравословна храна.

Вижте няколко прости упражнения за отслабване, които натоварват мускулите и стягат проблемните зони – корем, дупе, бедра и гърди.
В темата ще намерите препратки към ефективни комплески с упражнения за вкъщи и подходящ хранителен режим.

Прости упражнения за отслабване

Упражнения за плосък корем
Седнете на стола. Изпънете крака и ги повдигнете от пода. Задръжте, пребройте до 15 и върнете в изходна позиция. Повторете упражнението най-малко 40 пъти на ден. В начална позиция стегнете коремната преса, в изходна отпуснете.

Ако го правите редовно, това упражнение помага за укрепване на коремните мускули. Вижте още полезни навици за плосък корем


Упражнения за стягане на дупето
Обърнете внимание на стола върху който седите. Мускулите на седалището не обичат меки повърхности. За сгетнато секси дупе по-добре изполвате твърд стол с права облегалка.

Приклякайте вместо да се навеждате всеки път, когато се наложи да вдигнете нещо от земята. Правете го без да се опирате никъде. Това простичко упражнение натоварва седалищните мускули и помага за стягане на дупето. Съчетайте с подходящо хранене при целулит, за още по-добър ефект.


Упражнения за стягане на бедрата
Най-доброто упражнение за стягане на бедрата е изкачване на стълбите пеша. Просто спрете да се возите на асансьор и да ползвате ескалаторите в мола.

Изкачвайте стълбите пеша по няколко пъти на ден. Това гарантирано ще направи бедрата ви стегнати, особено ако живеете на по-високите етажи. За хубави бедра без целулит опитайте домашни рецепти с морска сол или кафе


Упражнение за стягане на гърдите
Поставете ръце на масата с опрени длани и разперени лакти. Направете движение все едно ще ставате, но не го правете. Натиснете постепенно докато усетите тежестта на тялото си. Ще почувствате натоварване на гръдната мускулатура. Пребройте до 20 и отпуснете.

Поставете ръце на масата с опрени длани и сплетени пръсти. Сгънете лактите за повече опора и натиснете докато усетите натоварване на мускулите. След това прехвърлете тежастта на тялото ту на едната длан, ту на другата. Повторете 5 пъти и отпуснете.

Повторете тези простички упражнения най-малко 30 пъти на ден, за да има ефект. За хубав бюст и здраво тяло, съчетайте с храни предпазващи от рак на гърдата


Вижте още:
Как да подготвим тялото за плажа

Публикуване на коментар

 
Top