Хубава жена


9 идеи за Парти Грим

Posted: 28 Dec 2012 11:07 PM PST

Вижте 9 идеи за грим, които са подходящи като парти грим за Нова година, абитуриентски грим за бала или вечерен грим за някакъв специален повод.

В подборката са включени най-добрите макиажи, с които брандовете представиха коледните си колекции гримове 2012.

Празничен блестящ грим от Шанел

Chanel ÉCLATS DU SOIR DE CHANEL
Празничен блестящ грим от Шанел в бронзово и златно на очите, пламтящи тъмночервени устни и прелестен златист тен.

Бляскав патри грим от Диор

Dior Grand Bal
Бляскав патри грим от Диор в златисто с очна линия и изящни дълги мигли, рубинено червени устни и сияен тен. Напомня за пищните парижки балове през 20-те.

Празничен грим от Исадора

IsaDora Northern Lights
Празничен грим от Исадора в искрящи сребристи тонове – бяло и сребърно на очите с дълги мигли и извита очна линия, бледорозови устни със сребрист блясък и нежен прасковен тен.

Златист вечерен грим от Лаура Мерси

Laura Mercier Art Deco Muse
Златист вечерен грим от Лаура Мерси с блестящи очи в златно-кафяво, лъскави червени устни и сияйно лице в златисто с подчертани скули.

Празничен грим от Кларинс

Clarins Odyssey
Празничен грим от Кларинс, вдъхновен от древногръцките митове и легенди. Очите са опушени в златисто и кафяво. Устните имат виненочервен нюанс с мек матов блясък, а лицето нежен и сияен тен.

Елегантен парти грим от Ланком

Lancôme Happy Holidays
Елегантен парти грим от Ланком с блестящи клепачи, изящна очна линия и пърхащи мигли, перфектно полирани устни в бургундско червено и сияйно лице с тъмнорозови бузки.

Нежен вечерен грим от Мак

MAC Glamour Daze
Нежен вечерен грим от Мак с изключително женствено излъчване. В макиажа преливат нюанси от розовата гама. Акцента е поставен на очите, които са гримирани в сиво-розово с изящна очна линия. Устните са бледи, а лицето с нежен розов тен. Интересно е съчетанието в маникюра – бяло с черна рамка по края на нокътната плочка.

Изискан парти грим от Ив Сен Лоран

Yves Saint Laurent Northern Lights
Изискан парти грим от Ив Сен Лоран, вдъхновен от цветовете на Полярното сияние. Очите са гримирани в плътен тъмнолилав нюанс. Устните имат натурален цвят, а лицето перфектен равномерен тен.

Шикозен парти грим от Мейк ап фактори

Make Up Factory Glamorous Reflections of the 1920s Collection
Шикозен парти грим от Мейк ап фактори, вдъхновен от блясъка на 20-те. Акцента е поставен на очите, чиито клепачи преливат в плътен син и зелен нюанс. Миглите са много дълги и извити. Устните са в матов розов цвят, а лицето с ослепителна порцеланово гладка кожа.


Вижте още:
7 идеи за Грим есен-зима 2013
Грим за очила с диоптър
5 идеи за грим с акцент на очите

Препоръчано:
В момента има разпродажби в повечето онлайн магазини за Грим и Козметика. Възползвайте се от новогодишното намаление за обновяване на козметичната чантичка.

Професионални гримове, ревюта на коледните колекции и много идеи за грим ще намерите в Хубаво лице

Весели празници!

9 прически за парти

Posted: 28 Dec 2012 10:00 PM PST

В темата ще намерите 9 страхотни прически за парти:
Най-доброто от Модния подиум и Червения килим за 2012

Може да използваме подборката като вдъхновение при избора на прическа за Нова година и всеки специален повод, на който искаме да изглеждаме неотразимо.

Изборът на подходяща прическа по принцип зависи от формата на лицето и вида на косата, а когато става въпрос за вечерни прически за важно събитие или парти прически за някакъв специален повод е добре да се съобразим с роклята, която ще носим.

Полезни съвети за избор на прическа според роклята може да намерите тук, а сега нека видим подборката от прически за парти:

Звездна прическа на вълни с дълга коса на една страна
Това е една от най-популярните прически на Червения килим и през тази година. Много от холивудските звезди я предпочетоха за Оскарите, наградите Златен глобус, Еми, Грами и пр. (в линковете ще намерите 100 звездни рокли и прически от Червения килим 2012)

Черил Коул - прическа на вълни

Прическата на Черил Коул е много женствена и секси. Не се колебайте да я изберете, ако искате да изглеждате бляскаво на партито.

Прическа на вълни с полувдигната коса и двойна плитка на венец
С тази прическа Emilio Pucci представи колекцията си за есен-зима 2013. Като цяло вълнистите коси са много модерни този сезон. Още модни прически може да видите тук.

Прическа на вълни с плитки

Меките вълни изглеждат нежно и женствено, а венецът от плитки прибавя повече романтика с лек ретро привкус.

Парти прическа с опашка и плитка
Безспорно тази прическа изглежда много атрактивно и показва интересен начин за разнообразяване на обикновените прически с опашки

Парти  прическа с конска опашка и плитка стълбица

Косата е вързана на класическа конска опашка, а кичурите от двете страни на опашката са сплетени в плитка стълбица. Красиво, нали!

Елегантна прическа с опашка на една страна
Още една идея за прическа с опашка от световната мода, този път от дефилетата за предстоящия сезон пролет-лято 2013.

Елегантна прическа с опашка на една страна

Манекенките на Jenny Packham представиха новата колекция с прически от красиво усукани кичури и опашка от едната страна. В горната част косата е разделена на път на една страна.

Ретро прическа на вълни
Ретрото винаги е на мода, а прически като тази в бляскав холивудски стил безспорно правят впечатление. Едрите меки къдрици придават повече женственост и сексапил, а косата сияе с цялата си красота.

Ретро прическа на вълни

Такава прическа показаха стилистите на Michael van der Ham на ревюто за този сезон. Какви са тенденциите за Коса есен-зима 2013 може да видите тук.

Стилна прическа с усукани кичури
Прически като тази - с прибрана коса, са идеални за парти. В различните си варианти са подходящи за дами със средно дълга коса. Изглеждат стилно и много елегантно. Комбинират се добре с почти всички тоалети. Особено атрактивно допълват роклите с голи гърбове.

Стилна прическа updo с усукани кичури

На снимката е показана стилна прическа от фризьорите на Valentino есен-зима 2013: updo с усукани кичури от двете страни на главата, събрани ниско долу на врата.

Универсална парти прическа с нисък кок
Тази прическа са прави лесно. Просто вържете косата на ниска опашка, усучете и подпъхнете кичурите, прихванете с фиби и завършете с лак за коса, за повече устойчивост.

Универсална парти прическа с нисък кок

Прическата е подходяща е за средна дължина на косата и върши работа винаги, при всякакви поводи.

Супер прическа с изцяло сплетена коса
По мое мнение това е най-красивата прическа за 2012. Създадена е от известния Гуидо за Valentino пролет-лято 2012. Още красиви прически от миналия сезон може да видите тук

Супер прическа с плитка - изцяло сплетена коса

Прическата представлява френска плитка, която обикаля по перифериата на главата. Кичурите от вътрешната страна също са сплетени. Разкошна прическа, която става за булки, абитуриентки и всякакви специални поводи.

Парти прическа с аксесоари за коса
Аксесоарите за коса могат да преобразят и най-простата прическа. Идеални са за новогодишното парти, особено по-бляскавите от тях. Интересни прически с аксесоари може да разгледате тук.

Парти прически с аксесоари за коса

Диамантени фиби, атрактивни диадеми и красиви шноли подхождат на много прически със спусната, прибрана или вдигната коса. Стоят добре и на къси прически. Трябва да се внимава обаче в съчетаването им с останалите бижута.


Надявам се подборката да ви е харесала и да ви вдъхнови при избора на прическа за парти.

Как да си направим кок, плитка, вълни, обем на косата и още много прически вижте в Хубава коса

Весело посрещане на Нова година!

Публикуване на коментар

 
Top