Хубава жена


25 звездни рокли от Еми 2012

Posted: 25 Sep 2012 11:43 PM PDT

Звездни рокли от Еми 2012
Червения килим на 64-те телевизионни награди "Еми" се превърна в пищен моден спектакъл с невероятно красиви рокли.

Звездите от малкия екран дефилираха в целия си блясък, облечени в дълги рокли от дизайнери като: Zac Posen, Jason Wu, Monique Lhuillier, J. Mendel и др.


Вижте подборката на Хубава жена с 25 звездни рокли, най-доброто от наградите Еми 2012:


Мария Менунос изглежда прекрасно в синя рокля без презрамки на дизайнера Oliver Tolentino и метални обувки с широка каишка на глезена.

Мария Менунос Еми 2012

Джули Боуен, която взе награда "Еми" за най-добра поддържаща комедийна актриса, е много секси в неоновата жълта рокля на Monique Lhuillier, колекция Resort 2013. Атрактивният тоалет е допълнен от сребърно-златен клъч Swarovski и дълги обеци Bochic.

Джули Боуен Еми 2012

Кели Озбърн носеше една от-най-красивите рокли на церемонията. Невероятната рокля с едно рамо е творение на Zac Posen, а прекрасният и люляково лилав цвят стои чудесно в съчетание с екстравагантната коса на звездата.

Кели Озбърн Еми 2012

Дженифър Гудуин изглежда страхотно в атрактивна рокля на Monique Lhuillier – съчетание от ярко оранжево и нежно прасковено, с интересни релефни цветя. Обувки на Christian Louboutin в същите тонове, метална чантичка-портмоне на Ferragamo и бижута на Rona Pfeiffer допълват разкошния тоалет.

Дженифър Гудуин Еми 2012

Джесика Пеър се появи на церемонията в стилна бяла рокля с едно рамо на Jason Wu. Тънък черен колан подчертава талията. Черен клъч и обувки на Christian Louboutin допълват контраста. Бижута на Bulgari завършват изисканата визия на звездата.

Джесика Пеър Еми 2012

Алисън Уилямс избра тъмнозелена рокля пеплум на Oscar de la Renta, с интересно изрязани чашки в горната част, голям волан под талията и силно разкроена в долната част пола.

Алисън Уилямс Еми 2012

Емилия Кларк изглежда много шик в бяла рокля с блестящи лилави бродерии на Chanel. Прави впечатление интересното съчетание на дължините в тоалета на звездата:

Емилия Кларк Еми 2012

Хайди Клум, много секси както винаги, този път в ефирна морско синя рокля с V-образно деколте и дълбоки цепки от двете страни, творение на Alexandre Vauthier. Високи токчета в метално морско синьо на Charlotte Olympia и разкошни бижута на Lorraine Schwartz в същия цвят завършват страхотната визия на звездата.

Хайди Клум Еми 2012

Януари Джоунс се появи на церемонията в пищна черна рокля на Zac Posen, колекция Resort 2013, черен клъч и бижута Cartier. Черни обувки с открити пръсти на Christian Louboutin допълват разкошния тоалет.

Януари Джоунс Еми 2012

Кейли Куоко носеше жълто на Червения килим в неделя. Красивата меденожълта рокля пеплум е творение на Angel Sanchez. Впечатление прави интересното прищипване на плата в горната част и атрактивните волани под талията.

Кейли Куоко Еми 2012

Зоуи Дешанел прилича на кукла в ефирна бледосиня рокля на Reem Acra, с водопад от волани в долната част. Красив грим с акцент на устните в ярко розово, румени бузки и подчертани очи допълват кукленската визия на звездата.

Зоуи Дешанел Еми 2012

Джена Малоун избра права рокля в тъмновишнево с интересни асиметрични презрамки в горната част, творение на J. Mendel и метални токчета с широка гривна на глезена, дизайн на Casadei.

Джена Малоун Еми 2012

Никол Кидман се появи на Червения килим в стилна бяла рокля с блестяща тюркоазена бродерия, творение на Antonio Berardi.

Никол Кидман Еми 2012

Лесли Ман носеше рокля в два цвята на Naeem Khan, с атрактивна плетена дантела в бяло отгоре и пищна меденожълта пола в долната част. Тюркоазени бижута допълват тоалета на звездата.

Лесли Ман Еми 2012

Кристина Хендрикс изглежда зашеметяващо в лъскава бежова рокля с колан и шлейф, творение на Christian Siriano. Клъч на Judith Leiber и бижута на Lorraine Schwartz завършват стилния тоалет.

Кристина Хендрикс Еми 2012

Джулиан Хоуг прилича на морска сирена в тюркоазена рокля на Georges Hobieka Couture. Прекрасното творение има блестящ ефект и атрактивен релефен бордюр в долната част.

Джулиан Хоуг Еми 2012

Морена Бакарин избра сива рокля с дълбоко деколте, творение на Basil Soda.

Морена Бакарин Еми 2012

Кристен Уинг носеше прозрачна бяла рокля с ефектни бродерии на Balenciaga, дизайнер Nicolas Ghesquière и велурени бежови обувки на Jimmy Choo.

Кристен Уинг Еми 2012

Джулиана Маргулес избра красива рокля с флорални принтове в зелена гама, дело на Giambattista Valli couture:

Джулиана Маргулес Еми 2012

Луси Лиу изглежда страхотно в метална рокля на Versace, която подчертава красивата и фигура.

Луси Лиу Еми 2012

Тина Фей избра стилна права рокля в цвят бордо, с бордюр в златно и черно в горната част, творение на Vivienne Westwood:

Тина Фей Еми 2012

Джейн Краковски се появи на Червения килим в блестяща рокля с пайети и кристали, дизайн на Kaufmanfranco, съчетана с платформи на Brian Atwood и метален клъч на Judith Leiber.

Джейн Краковски Еми 2012

Падма Лакшми носеше впечатляваща ярко оранжева рокля на Monique Lhuillier, без презрамки в горната част, с пищни поли и шлейф отзад.

Падма Лакшми Еми 2012

Кейт Мара изглежда ослепително в прекрасна рокля сребърно и златно на Badgley Mischka. Роклята е от новата колекция на бранда пролет-лято 2013. Прави впечатление уникалната бродерия с пайети и нежни цветенца в горната част.

Кейт Мара Еми 2012

И накрая София Вергара, страшно секси както винаги, в блестяща зелена рокля с гол гръб на Zuhair Murad:

София Вергара Еми 2012

Страхотни рокли! Лично на мен ми е много трудно да определя коя ми харесва най-много, със сигурност не е само една :) А на вас?



Тазгодишните награди "Еми", по мое мнение засенчиха роклите от Оскарите, впрочем нещо подобно се случи и миналата година.
Звездни рокли от наградите "Еми" 2011 може да разгледате тук.

Вижте още мода от Червения килим:
Звездни рокли от Оскари 2012
25 звездни рокли от Кан 2012
25 звездни рокли от наградите "Златен глобус" 2012
Звездни рокли от наградите "Грами" 2012


Публикуване на коментар

 
Top